• dorte@dj4700.dk
  • Kattebjerg 5, 1. sal - 4700 Næstved
  • mobil: 2636 3176

Ejeroplysninger

Dette website ejes og udbydes af:

Dj4700.dk Dorte Jensen

Kattebjerg 5, 1.

4700 Næstved

CVR 34855927

dorte@dj4700.dk

tlf. 26 36 31 76

Cookies og annoncenetværk

Dette website anvender ikke cookies.

Dette website anvender ikke annoncenetværk.

Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart.

Websitet indsamler ikke personoplysninger.

Journalisering ved psykoterapi

Er du klient hos dj4700.dk Dorte Jensen oprettes en journal vedrørende psykoterapi.

Journalen kan indeholde oplysninger om navn, beskæftigelse, civilstatus, e-mail, mobilnummer samt behandlingsrelevante helbredsoplysninger. Journalen slettes senest 3 måneder efter terapiens afslutning.

Mail

Mails sendt til dorte@dj4700.dk slettes løbende og hurtigst muligt. Du bedes undlade at oplyse om personfølsomme data i mails.

Indsigelse

Mener du, at der er registreret urigtige eller vildledende persondata, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse til Dorte Jensen. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering og anmode om sletning i henhold til reglerne i persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt.

Dorte Jensen har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at personlige oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 3 måneder efter brug.