• dorte@dj4700.dk
  • Købmagergade 12 - 4700 Næstved
  • mobil: 2636 3176

DORTE JENSEN

Jeg har arbejdet som selvstændig med terapi og supervision siden 2005. Ud over terapeutisk arbejde i klinik arbejder jeg som supervisor i flere dele af Danmark. Jeg superviserer medarbejdere og leder, hovedsageligt inden for social- og sundhedsområdet. Gennem årene har jeg superviseret familierådgivere, familiebehandlere, sundhedsplejersker, døgninstitutionsmedarbejdere, familieterapeuter, ledere med flere.

Familierådgivning og Familiebehandling har altid været centralt for mit faglige virke og jeg har arbejdet direkte og indirekte med familierådgivning siden 1992. Både som familierådgiver og som leder af familierådgivningsgrupper i kommunale forvaltninger.

Jeg har 5 års erfaring i arbejdet med børn og familie med psykiatriske diagnoser. Jeg har arbejdet i Børne- og ungdomspsykiatrien som terapigruppeleder af børne- og flerfamiliegrupper og med forældrerådgivning og samtaler. Jeg har derigennem fået stor indsigt og viden om børn med psykiatriske udfordringer og diagnoser.

Jeg er tilknyttet Dansk familieterapeutisk institut som fast underviser på Familieterapeut- og supervisoruddannelsen og som konsulent og underviser med bl.a. foredrags- og undervisnings opgaver. Jeg har desuden i en årrække været ekstern lektor på Københavns Universitet og har undervist medicinstuderende i de sociale aspekter inden for det medicinske område.

Jeg har været fast tilknyttet, foreningen Savn som konsulent for børn og pårørende arbejdet der og Kriminalforsorgen, hvor jeg har lavet grupper for fædre i arrester og fængsler rundt om i landet.

Jeg modtager selv løbende supervision i gruppe – for tiden hos Psykoterapeut Susanne Bang. Jeg modtager desuden selv i perioder i mit liv terapi. Min egen supervision og terapi er bl.a. med henblik på at sikre bedst mulige udvikling personligt og fagligt.

Privat

Jeg er født i 1966. Jeg er gift for anden gang og mor til 3 børn. To voksne børn, som er flyttet hjemmefra og en efternøler som er i gang med ungdomsuddannelse. Børnebørn er også en del af min familie.