• dorte@dj4700.dk
  • Købmagergade 12 - 4700 Næstved
  • mobil: 2636 3176

DORTE JENSEN

Jeg er uddannet socialformidler fra Danmarks forvaltningshøjskole og efteruddannet familieterapeut og supervisor fra The Kempler Institut. Desuden har jeg en voksenpædagogisk grunduddannelse fra Københavns socialpædagogiske seminarium.

Jeg er efteruddannet hypnoterapeut hos Metahypnose og relationel biologisk traumeterapeut på Skolen for psykosomatik ved Ulla Rung Weke.

Mit udgangspunkt er eksistentiel, oplevelses- og relations orienteret terapi og supervision. Jeg ved, at mennesker altid gør deres bedste i en given situation eller sammenhæng og at det ikke nødvendigvis altid kun fører til noget godt.

Jeg har arbejdet som selvstændig med terapi og supervision siden 2005. Ud over terapeutisk arbejde i klinik arbejder jeg som supervisor primært på Sjælland og Lolland-Falster. Jeg superviserer medarbejdere og leder, hovedsageligt inden for social- og sundhedsområdet. Gennem årene har jeg superviseret familierådgivere, familiebehandlere, sundhedsplejersker, døgninstitutionsmedarbejdere, familieterapeuter m.f.

Familierådgivning og familiebehandling har altid været centralt for mit faglige virke og jeg har arbejdet direkte og indirekte med familierådgivning siden 1992. Både som familierådgiver og som leder af familierådgivningsgrupper i kommunale forvaltninger.

Jeg har 5 års erfaring i arbejdet med børn og familie med psykiatriske diagnoser. Jeg har arbejdet i Børne- og ungdomspsykiatrien som terapigruppeleder af børne- og flerfamiliegrupper og med forældrerådgivning og samtaler. Jeg har derigennem fået stor indsigt og viden om børn med psykiatriske udfordringer og diagnoser.

Jeg er tilknyttet Dansk familieterapeutisk institut som konsulent og underviser med bl.a. foredrags-, supervisions-og undervisnings opgaver. Jeg har desuden i en årrække været ekstern lektor på Københavns Universitet og har undervist medicinstuderende i de sociale aspekter inden for det medicinske område.

Aktuelt er jeg fast tilknyttet, Barn-i-trivsel og Kriminalforsorgen og har i 10 år været tilknyttet foreningen Savn, som konsulent for børn og pårørende arbejdet der.

Jeg modtager selv løbende supervision i gruppe – for tiden hos Psykoterapeut Susanne Bang. Jeg modtager desuden selv i perioder i mit liv terapi. Min egen supervision og terapi er bl.a. med henblik på at sikre bedst mulige udvikling personligt og fagligt.

Privat

Jeg er født i 1966. Jeg er gift for anden gang og mor til 3 børn. To voksne børn, som er flyttet hjemmefra og en efternøler, som er folkeskolebarn. Børnebørn er også en del af min familie.

Jeg bor i bofællesskab i Næstved sammen med 11 andre familier og trives og udvikles med det.